
okunma
Üst Tura Kimler Çıktı mı?
3. davetliler, Yılmaz Şef'in imza tabağı olan istakoz ve risotto ile hazırladığı Akdeniz tabağını yapma mücadelesi verdi. Bu zorlu süreçte Rıfat, Eda, F. Batuhan, Kıvanç ve Hakan, başarılarını kanıtlayarak adlarını bir üst tura yazdırdılar.
Ana Kadroya Kim Girdi?
Üst tura çıkan Rıfat, Eda, F. Batuhan, Kıvanç ve Hakan, bu kez sarımsak ve salça ile yaratıcı bir yemek yapmak için yarıştılar. Yoğun bir rekabetin ardından son iki isim Rıfat ve Eda oldu. Bu çekişmeli yarışın galibi ise Eda oldu ve MasterChef All Star ana kadrosuna katılan isim oldu.
Mehmet Sur Yarışmadan Ayrılmak İstedi..
İlk turda, yardımcılar Mehmet Sur'un Yılmaz Şef'in imza tabağına kendi yorumunu katma çabası, şefler arasında bir tartışmayı tetikledi. Danilo Şef, bu hareketin tabağa saygısızlık olduğunu ifade etti.
Bu durumu yanlış anlayan Mehmet Sur, turun sonunda tepki göstermek ister, "Bana saygısız, diyemez" dedi ve yarışmadan diskalifiye olmak üzere aralarından olduğunu belirtti. Mehmet Şef'in bu duruma müdahalesiyle tansiyonları daha da yükseldi ve Sur, gözyaşlarını tutamadı.
Yorumlar
0 comment